ŠPANIJA 2018

NAJBOLJE PONUDE

Klima

Španija se nalazi u umerenom pojasu, a njen neujednačen reljef utiče na veliku klimatsku raznovrsnost.

01/05 Do 01/10

Period trajanja sezone.

Lokacija

Izlazi na Sredozemno more na jugu i istoku i Atlantski okean na severu i severozapadu.

Za leto 2017, agencija Sun Turs je uvrstila u svoju ponudu pre svega trenutno najpopularnija i najaktuelnija mesta za letovanje u Španiji. Raznovrsni i mnogobrojni aranžmani naše turističke agencije mogu svakome od vas ponuditi savršeno rešenje za letnji odmor.

Španija… Zemlja istorije i kulture, predivne muzike, temperamentnih stanovnika, bajkovitih predela, predivnih obala, čudesnih gradova…omiljena destinacija prošlih i modernih svetskih putnika, inspiracija i dom velikih umetnika i pustolova, tako stvarna i tako nestvarna…

Sredozemno more sa jedne i Atlantski okean sa druge strane daruju ovoj zemlji izuzetno važnu geografsku poziciju i lepotu prirode kakva se retko sreće na našoj planeti.

Španija je jedna od vodećih svetskih turističkih destinacija prema podacima WTO. Svakako da njene predivne i svima poznate “Koste” Kosta Brava, Kosta del Solitd. i čuvena ostrva – Balearii Kanarska ostrva, privlače svake godine neverovatan broj putnika iz celog sveta. Teško da neko nije čuo za Ljoret de Marili Ibicu, “Ludu trku”sa bikom ulicama sunčane Pamplone ili mnogo bezopasniju “La tomatinu”u Bunjolu…Sa druge strane, gotovo svaki grad u Španiji, posebno oni veći kao što su Braselona, Madrid, Sevilja… bez obzira da li se nalaze na obali mora ili okeana ili u kontinentalnom delu, predstavljaju vrlo posećene destinacije ove planete.

GDE SE NALAZIMO

  •   Kralja Petra I 247, Mladenovac, Srbija

  •    Mobile: +381 62 82 44 835

  •    Mail: info@sunturs.com

    

POŠALJI NAM BRZU PORUKU


© Copyright 2016 by Sun Turs Napravljeno sa OI Design